SAHRA_MUUSE

Utkast: Maj 31, 2011

Publicerad 2011-05-31 20:24:33 i

Ny ser för många bilder det har är ju många bilder som jag har logt det därför att jag tyckte att de är fint dät är  för många! :)

lana! :)

Publicerad 2011-05-31 20:13:40 i

lana! :)

Publicerad 2011-05-31 20:11:07 i

min bloggberättelse del8

Publicerad 2011-05-31 18:27:04 i

Jag hade precis kommit hem från min första dag i skolan när Remo och Mamma kom hem. Det var könt att inte behöva vara hemma ensam. Mamma frågade om det var bra första dagen i skolan. Det har varit jätte bra sa jag lite halv glatt. Åhh....varför måste man gå upp så tidigt varje morron till och med på sommar lovet när Remo börjar skrika som en trumpet!!!!! Och på dom här dagarna för att jag ska till skolan!!!!!! Jag hoppas att det blir perfect i skolan idag igen. Mamma väckte mig precis. TYST I KLASSEN! Sa fröken strängt. Alla barn var så stökiga idag. Till och med jag var stökig. Jag satt i bäncken bredvbid en kille so heter Nore. Alla tjejerna tycker att han är så söt det gör jag med. Men han är ihop med en tjeje som heter Mirry. Hons föräldrar är jätte rika. Dom har en helikopter och en limosin! När jag äntligen var på väg hem så ringde mamma. Hon sa att jag måste springa över till våran granne och bekanta sig med hennes dotter. som om det skulle hända sa jag till mamma! Nu går du dit du måste få lite vänner i området också inte bara i skolan! Jag gick in i vårat hus och bytte till en rosa tröja med en blomma gjord av glitter på och ett par vita tajta jeans. Sedan gick jag till grannarna och ringde på. Då öppnade en lång kvinna med kort kjol och vit tröja! Hej sa hon. Hon lät inte särskilt glad. Hej! Jag undrar om du har nån dotter? Ja! MOLAJA KOM DET ÄR NÅN SOM VILL PRATA MED DIG!!!!!!!!! En liten kort tjej med axel långt hår och fina blåa jeans och en grön och röd dandig tunika kom springande ner från den väldigt långa trapan. Hej! Jag heter Valeja och jag har pracis flyttat in här bredvid och jag undrara om vi kanske kunde leka? Hon svarade inte på enlång stund men till slut ropade hon på sin mamma! Jaa..... Vi kan leka om vi är hemma hos mig!?????
FORTSÄTTNING FÖLJER

mitt intressant

Publicerad 2011-05-31 18:03:33 i

jag önska att jag har sånt fatt jag har inte hahh! :)

jennifer lopez

Publicerad 2011-05-31 17:54:21 i

hon är dän ända som jag tycker är fint! :)

Cosplay Chobits

Publicerad 2011-05-29 17:54:40 i

Hon är bara så jävla söt =D <3

Japanskt mode...

Publicerad 2011-05-29 17:50:31 i

Jag såg att Kokorochans la upp bilder från japanska mode tidningar så jag kollade lite och det enda jag kan säga nu är : TA MIG TILL JAPAN!

Nu blire Mc med pappa! :D

Publicerad 2011-05-29 17:37:35 i

Pappa ringde och bah : på med skinnstället och kom ut!!

Jag bah : öh skulle inte jag hjälpa dig att jobba?:O

Han bah : Nää nu åker vi en sväng! :D

Jag bah: Wiee awsome pappa! :D


Kommer tilbaka snart! ^^

så har ser ut väder idag! :)

Publicerad 2011-05-29 17:08:15 i


Dagarna går så fort här hemma.
Jag vill hinna med så mycket nu när det är vår, men det ända jag ser är en massa som ska göras och som jag inte hinner och kan göra själv.
Snittet har läkt fint efter födseln men jag måste ju ändå ta det lugnt.
Fick skäll av min kära syster för att jag gjorde mer än vad jag egentligen skulle få göra.
Men det är svårt att låta bli, när jag är van att göra saker och ting själv hela tiden.
Och nu måste jag be om hjälp istället!

Men blommorna kommer ju upp i rabatten i alla fall, även om jag inte rensat bort fjolårets blommor än ;)

Chloe Sullivan

Publicerad 2011-05-29 13:01:54 i

Någonstans därute finns kanske min alldeles egna Chloe Sullivan…

Jag är dålig

Publicerad 2011-05-29 12:58:01 i

Familj och vänner…
Jag gör alltid familj och vänner ledsna på grund av hur jag mår. Det är inget jag bara säger, utan det är ren fakta. Jag har förlorat vänner och gått miste om nya vänner på grund av det. Det värsta är att jag inte kan hjälpa det, att jag ser hur ledsna och besvikna folk blir men att jag inte kan göra någonting åt det. Jag har missbrukat ordet förlåt men vad ska jag annars säga…? Varje gång jag förstör någonting på grund av det, så gör det ont inom mig och jag grubblar på det i säkert en vecka efteråt. Jag skäms för att jag inte kan göra något, för att jag är svag. För att jag är den jag är och för att jag inte kan göra någonting åt det, särskilt inte på en minut. Jag har mått dåligt i flera år, och jag antar att det kommer ta ytterligare flera år för att tillslut må bra igen. För att vara ärlig, så minns jag inte längre hur det är att må bra. Jag har sedan långt tillbaka identifierat mig med depressionerna, ångesten och alla mörka tankar. Jag är depression. Jag är ångest.
Jag vill, en sista gång, be om förlåtelse för att jag är såhär. För alla gånger jag har svikit er, för alla gånger jag har gjort er besvikna och för alla gånger jag har sårat utan att menat det. Det sista jag vill är att göra folk besvikna och ledsna, och särskilt på grund av något så idiotiskt som detta. En dag hoppas jag att jag kommer bli en bra vän. En sån där vän som man kan lita på och som man kan ringa till och träffas bara sådär. Just nu är jag inte det. Just nu mår jag inte bra, jag fungerar inte i vardagen och jag orkar knappt umgås. En dag hoppas jag att mina demoner försvinner för gott, och jag kan lära mig att bli en bra vän igen. Jag är inte värd vänner som er, och jag kan inte förstå varför folk vill ha kontakt med mig överhuvudtaget. Men en sak vet jag, och det är att jag är så obeskrivligt tacksam för att ni finns. Utan er hade jag, med allra största säkerhet, legat 3 meter under jorden för längesedan.
En gång för alla – förlåt.

Kexchoklad…

Publicerad 2011-05-29 12:54:03 i

Kexchoklad… det är mitt nya beroende…

Hjälp!

Publicerad 2011-05-29 12:42:18 i

Ångesten dödar mig
Det är jag säker på
Säg inte emot
Då blir jag arg
Förlåt om jag dör inatt
Förlåt för allt
Jag ville inte ha det såhär
Förtjänar jag det?
Jag vill blunda och försvinna bort. Jag vill återfödas och börja om från början. Ny hjärna. Inte göra om samma misstag som jag gjort i detta livet. Jag är rädd. Jätterädd. Tänk om jag tar livet av mig på grund av detta? Jag är rädd för mig själv och för världen. Mitt liv är värdelöst och jag gör ingen nytta. Det enda jag gör är att sova, äta, skita, sova, äta, skita… Finner du något nöje i det? För det gör inte jag. Jag trivs inte såhär och jag kan inte göra någonting åt det just nu för jag fungerar inte som man ska. Jag är fylld med ångest och obehagliga tankar och bilder i huvudet som jag vill få bort så fort som möjligt.

Hjälp mig någon! :)

min tröja! :)

Publicerad 2011-05-04 07:27:08 i

den har tröjan tycker jag är fin!

skor!

Publicerad 2011-05-04 07:23:52 i

  1. den har skorna är ju fina!

Om

Min profilbild

Sahra-Muuse

Hejsan! :) Mitt namn är Sahra. Jag bor i en liten håla som heter Gislaved. Jag fyllt 16 år. Just nu praktisera jag på barn och fritid. På fritiderna är jag med mina vänner! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela